Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

 NUNHEMS BAYER

NUNHEMS BAYER

SC MARCOSER SRL este distribuitor al semintelor profesionale de legume Bayer CropScience Vegetable Seeds! Nunhems este o companie a grupului Bayer, care desfasoara activitati la nivel global In domeniul producerii si comercializarii de seminte profesionale de legume. Firma a fost infiintata in Olanda in anul 1916 de catre Herman Meddens si a purtat initial numele de I.N.V. Zaaizaadvereeniging Nunhems. In anul 2002, Nunhems devine parte a Bayer CropScience alaturi de diviziile Crop Protection si Environmental Science. Cu circa 1500 de angajati In peste 40 de tari, construim parteneriate unice cu clientii nostri cu care suntem intr-un permanent schimb de informatii si experienta. Nunhems desfasoara activitati de cercetare-dezvoltare In domeniul ameliorarii genetice la 28 de specii legumicole, detinand in portofoliu circa 2500 de hibrizi. In prezent, Nunhems este unul dintre liderii mondiali in domeniu, fiind intr-un continuu proces de inovare si imbunatatire a activitatii de producere a semintelor si a relatiei cu partenerii nostri.
Seminte de ardei capia
SEMERKAND F1    Cumpără Preţ: 218.00 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Semerkand F1 - ardei kapia rosu timpuriu, nepretentios usor de cultivat.
ATRIS F1  Cumpără Preţ: 259.42 RON
Ambalaj: 1000 sem
Hibrid de ardei corn de taur de tip kapia, timpuriu si foarte productiv, cu fruct mare, de 16-20 cm, se preteaza la cultura in solar/sera sau in camp.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea