NICKERSON ZWAAN

NICKERSON ZWAAN

Grupul Nickerson-Zwaan face parte din Limagrain Group, precum multe companii de renume din industria producatoare de seminte. Creata in 1925, compania se evidentiaza prin multa experienta si cercetare efectuate de-a lungul timpului, cu rezultate foarte bune in productia, procesarea si comercializarea unei game largi de seminte legumicole. Produsele se adreseaza in special fermierilor profesionisti, cunoscatori ai culturilor de ceapa, pepeni, varza, conopida, castraveti, tomate, vinete, morcov, ridiche etc. Compania are filiale si distribuitori in multe tari ale lumii cu ajutorul carora mentine un permanent contact cu piata si fermierii. S.C. Marcoser S.R.L. aduce pe piata romaneasca hibrizi de pepeni verzi, varza si vinete, cu rezultate foarte bune.
Seminte de ardei gras galben
NiZ 62-438 F1  Varietate de ardei gras timpuriu, de tip blocky cu fructe mari de 115 - 140 gr.
NiZ 62-417 F1  Ardei gras de tip semilung, pentru culturi protejate si neprotejate cu rezultate foarte bune.
NiZ 62-456 F1  Varietate de ardei gras tip blocky foarte timpuriu recomandat productiilor de solar.
NiZ 62-458 F1  Ardei gras tip blocky, cu productivitate excelenta atat in spatii protejate cat si in spatii neprotejate, greutate 130 - 150 g.
Seminte de ardei capia
Cornus  Varietate de ardei pentru cultura timpurie in spatii protejate, forma alungita de culoare verde deschis
Darovita F1  Varietate de ardei tip kapia, foarte timpuriu, pentru culturi in spatii protejate/neprotejate cu rezultate foarte bune.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea