Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

DUNA-R

DUNA-R

Chiar si in conditiile dificile de azi, firma Duna-R sta solid pe picioarele sale si, pe cat se poate, ajuta si partenerii. Oricum ar evolua situatia economica, Duna-R nu va renunta la onoarea in afaceri si la principiul increderii. Duna-R promoveaza in continuare cea mai inalta calitate , dar avand in vedere dificultatile producatorilor, firma se straduie sa-si comercializeze produsele la un pret cat mai favorabil si sa ofere sfaturi noi in domeniul tehnologiei, in scopul unei cat mai bune exploatari a productivitatii speciilor sale. Produsele intreprinderii familiale Duna-R sunt cunoscute si apreciate in numeroase tari din Europa, Asia si Africa. Un pas inainte in acest domeniu l-a constituit relatia firmei Duna-R cu firma Agrimatco, firma ce comercializeaza speciile Duna-R pe mai multe continente. Cu toate acestea, Duna-R nu cedeaza tentatiei de expansiune, pentru a putea in continuare garanta calitatea semintelor prin controlul personal.
Seminte de ardei gras galben
BOBITA F1  Cumpără Preţ: 38.70 RON
Ambalaj:
Seminte de ardei gras galben, cu crestere nedeterminata pentru sere, solarii si camp.
 BIBIC F1  Cumpără Preţ: 38.70 RON
Ambalaj:
Bibic F1, seminte de ardei gras alb-galbui, pentru sere, solarii si camp.
BAGOLY F1  Cumpără Preţ: 38.70 RON
Ambalaj:
Hibrid de ardei gras, tip blocky, cu crestere nedeterminata, recomandat atat pentru culturi in spatii protejate cat si in camp.
BERNITA F1  Cumpără Preţ: 41.97 RON
Ambalaj:
Hibrid timpuriu de ardei gras galben cu coacere in rosu, rezistent la stres si tolerant la diferentele de temperatura.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea