DE RUITER

DE RUITER

SC MARCOSER SRL este importator si distribuitor in Romania al semintelor profesionale de legume DE RUITER. De Ruiter Seeds a luat nastere in 1945, fiind specializata pe seminte hibride de legume precum: tomate, castraveti, vinete, ardei si radacinoase. Astazi ea face parte din grupul Monsanto, care detine mai multe marci de renume, printre care si Seminis. Impreunza, grupul Mosanto distribuie peste 4000 de hibrizi reprezentant peste 20 de specii.
Seminte de ardei gras galben
DRP 8018 F1  Varietate de tip bloky, cu fructul in patru muchii, culoare alb-galbuie, uniforme, pulpa dulce, groasa, in greutate medie de 160-170 grame.
Seminte de ardei capia
COACH F1  Varietate de ardei tip capia, gust foarte bun, aspect comercial deosebit, lungime medie a fructelor 20 cm si diametru 5-6 cm, greutate medie de 200 de grame
Seminte de ardei iute
FORTESSE F1  Hibrid de ardei iute de mare perspectiva, fructele sunt de culoare alb-galbui, cu lungimea de 8-10 cm.
FIRERLAME F1  Ardei iute de culoare verde-inchis, cu fructe scurte (4-5cm) si pulpa subtire.
CANDELLA F1  Ardei iute avand culoarea verde-deschis cu fructe lungi (10-15cm) si subtiri, productii foarte mari si timpurii.
ORIAS F1  Hibrid cu putere de crestere mare, productivitate buna si cu sensibilitate redusa la calciu
DARAS F1  Varietate cu putere de crestere mare, productivitate mare, leaga foarte bine in conditii de lumina putina, cultivat iarna si primavara
facebookGoogle PlusYouTubeVremea