CLAUSE

CLAUSE

HM. CLAUSE a fost creat ca o unitate de business in industria producatorilor de seminte, prin unirea a doua branduri cu renume, HARRIS MORAN si CLAUSE. Acestea au fost cumparate de grupul francez LIMAGRAIN iar in 2008 au initiat formarea HM. CLAUSE, dedicata in cercetarea, producerea si comercializarea semintelor profesionale de legume si flori. Alaturi de HAZERA, VILMORIN si MIKADO KYOWA SEED, cele doua branduri reprezinta partea grupului LIMAGRAIN devotata producerii semintelor profesionale de legume si flori. Lider pe piata din Franta, CLAUSE este prezent in intreaga lume, asigurand seminte create sa raspunda nevoilor specifice fiecarui cultivator. Marcoser aduce fermierilor romani soiuri si hibrizi de tomate, ardei, pepeni verzi, conopida, salata, dovlecei, vinete, porumb zaharat. Hibrizii si soiurile acestui brand sunt cultivate cu succes in bazinele legumicole din tara noastra, oferind productii de calitate inalta.
Seminte de ardei gras galben
MADONNA F1  Cumpără Preţ: 250.70 RON
Ambalaj: 1000SEM
Hibrid de ardei gras timpuriu de culoare galbena ce poate ajunge la o greutate de 180 g
Nikita F1  Ardei gras destinat atat culturilor de solarii cat si celor de camp, cu o greutate a fructului de aproximativ 180 g.
FLAMINGO F1  Flamingo F1, este un hibrid de ardei gras de tip blocky, timpuriu, 180-200gr., forma cilindrica-usor conica.
Seminte de ardei iute
DIAVOLO F1  Cumpără Preţ: 130.26 RON
Ambalaj: 5 G
Seminte de ardei iute, foarte productiv, rezistent, rosu, pentru solar si camp deschis.
IMPALA F1  Cumpără Preţ: 162.96 RON
Ambalaj: 5 G
Impala F1 - seminte de ardei iute rosu, pentru solar si camp, rezistent la temperaturi inalte, cu fructe mari, greutatea acestora ajungand la 35g
facebookGoogle PlusYouTubeVremea